Nyílik az ajtó

…és átléphetünk a harmónia világába… ahol nyugtatók nélkül (helyett) is elandalodhatunk, és ezzel helyrebillenthetjük lelki békénket, bárhol, bármikor.

Végtére is: mi az a harmónia? Nem a küzdelmek hiánya, hanem a küzdelmek közepette szerzett belső béke, nyugalom. Erről a szóról mindig a keljfeljancsi jut eszembe; egy játék, ami sokszor elbillen erre-arra, de mindig visszaáll az eredeti helyzetébe. Valahogy így vagyunk mi is felépítve. Az alapállapotunk egy egyensúlyi állapot, ami nem egyenlő a közömbösséggel, hanem egy derűs és nyitott hozzáállás, alapvető lelkesedés az élet iránt. Egy olyan életkedv és élethez való bátorság, amit a bennünk élő gyermek őrzött meg. Akármilyen stresszhelyzetbe kerüljünk életünk során, tartsa bennünk a lelket a tudat, hogy visszabillenhetünk az alapállapotba! Csak legyünk türelmesek és bizakodók, előlegezzük meg ezt a tapasztalatot. Ez a lelkiállapot már eleve elősegíti a harmóniát.

Reklámok

3 responses to “Nyílik az ajtó

 1. Hi, this is a comment.
  To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

 2. Kedves Móni!
  Végtelen öröm számomra, hogy elkészült az oldalad és igen, maximálisan hiánypótlónak találom. Az ötlet egyedi, a megvalósítás kreatív és profi.
  A megközelítésed különleges, szakmailag teljes mértékben helytálló!
  A stresszorokhoz kapcsolódó bejegyzéssorozat különösen hasznos, gondolat -és- önelemzésindító.
  A személyes példád és életudat tesz leginkább hitelessé számomra és éppen ezért ajánlom minden idetaláló olvasónak, hogy bátran maradjon itt, jó helyen jár. Információt, méghozzá valós alapokon és tapasztalatokon állót kaphat itt, megnyugvásra és igazi megértésre, elfogadásra lelhet az oldalad és az andalodás-módszered segítségével.
  Sok sikert az oldalhoz és a munkádhoz! Kívánom, hogy minél több embernek tudj így (is) segíteni az írásaiddal, odaforduló és megértő lényeddel!
  Pozsgai Nikoletta
  személyiségintegrációs tréner, kineziológus, női önmegvalósítás specialista

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s