Tomboló tűz, áradó víz

Az asztrológiai elemek és a stressz

 

Bár – ahogy a „Rólam” részből is kiderülhetett – végeztem asztrológiai tanulmányokat, sőt egy ilyen témájú könyv írásában is részt vettem, ezen az oldalon szándékosan igyekszem kerülni ezt a témát, sőt többnyire a spiritualitást is. Erre több okom is van. Egyrészt szeretném, ha az Andalodó világnézettől függetlenül használható lenne azok számára, akiknek szükségük van ilyesfajta segítségre. Másrészt úgy vélem, hogy ez is olyan dolog, mint bármi, ami a lélekkel, a szellemmel és a hittel kapcsolatos: nem elméleti, hanem tapasztalati síkon működik, ezért nem is lehet írásban egykönnyen megközelíteni. Ahogy a mondás tartja: “Hitről beszélgetni olyan, mint építészetről táncolni.” Így a csillagfejtésben sincsenek egyértelmű, objektív, mindenki számára meggyőző bizonyítékok, összefoglalható tanulságok, csak személyes élmények vannak.

Most mégis tennék egy kis kitérőt a csillagok felé, mert játékos önismereti kirándulás és jó stressz-kezelési eszköz lehet.

Az egyszerűség kedvéért ezúttal nem a 12 állatövi jegyet taglalnám, csak a 4 elemet. Az európai asztrológia négy elemet különböztet meg: tűz, föld, levegő, víz. Keressük ki, hogy a születési jegyünk szerint melyik elemhez tartozunk, és olvassuk el a leírást!

 

…A KATTINTÁS UTÁN!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s