Különféle témájú meditációk

Itt, az Andalodón elsősorban olyan meditációkat lehet hallgatni (és rendelni), amelyek a lelki nyugalmat erősítik, vagyis afféle andalító pirulaként hatnak globálisan az egész testre, lélekre, idegrendszerre. A meditációt ugyanakkor fel lehet használni különféle konkrét célokra is, például az egészség előmozdítására, a gazdagság vagy a megfelelő társ bevonzására, meddőség ellen, bizonyos tulajdonságok levetkőzésére vagy kifejlesztésére, stb. Ez az Andalodó 3. és 4. szintjének határterülete – vagyis félig meditáció, félig már a szellem kreatív alkalmazása, azaz önprogramozás.

Összegyűjtöttem néhány ilyen meditációt, különféle témákban. Bevallom, nem volt egyszerű, mert kevés igényes és komplett oldalt és anyagot találtam. Azt hiszem, angol nyelven nagyobb sikerrel jártam volna. De végül begyűjtöttem írásost, hanganyagokat, képeset-videósat, ingyen letölthetőeket, fizetőset, hírlevél-feliratkozástól függőket, szolgáltatás-szerűeket, mindenfélét… Ha valaki ezeken felül talál még hasznos és jó példákat, szívesen látom a hozzászólásokban. (Olyanokat ne ajánljunk, amely egyébként fizetős, de valaki feltöltötte, és illegálisan terjeszti! Köszi!)

 

Egészség

Pénzmágnes meditáció

Szerencsevonzó mantrák – énekes meditáció

Nyugtató meditáció a buszon, dugóban

Termékenység-fokozó

– Gazdag választék a bolygó gyógyításától a tudatalatti feltárásáig

Indiai típusú harmonizáló meditáció

Egy jobb, vágyainknak megfelelő élet megteremtése

Kapcsolatfelvétel szellemi segítőkkel

Alvásjavítás, fogyás-segítés, dohányzásról való leszoktatás stb.

Személyre szabott meditációs hanganyag készítése születési adatok alapján

Reklámok

3 responses to “Különféle témájú meditációk

  1. Ajánlom a listához a japán eredetű hangszeres meditációt (suizen), amely egészen különleges módon ötvözi a zenélést és a cél, vágy, kívánság nélküli rendszeres gyakorlást. Zenei előképzettséget nem követel és a hangszer, a shakuhachi, házilag is elkészíthető. A gyakorlatok magyarul is hozzáférhetőek a neten.

  2. Egy leírást találtam a shakuhachi meditációról magyar nyelven, egy Zentély nevű oldalrt, http://www.zentely.blogspot.com. Kipróbáltam, nem könnyű egy dolog ez, sok kitartást követel és éppen ebben különbözik a sok csodamódszertől. Csak ajánlani tudom, de kizárólag elszántaknak. Kornél

    • Kedves Kornél! Nagyon köszönjük! Minden meditáció kitartást és türelmet igényel, viszont azt is ad cserébe. Az Általad ajánlott oldal zenei típusú meditációnak tűnik, ami az egyik legerősebb hatású.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s