Rezgések hálójában

Hullámokkal védő kütyük és csecsebecsék

Nálunk még nem annyira elterjedtek az alfa-hullámokat kibocsátó ékszerek és készülékek, de egyre többen próbálják ki őket. Az ilyen termékek kifejlesztői azt állítják, hogy a Föld elektromágneses mezeje mind jobban olyan irányban változik, amely az embereket zaklatottabbá és betegebbé teszi, a karkötők pedig segítenek visszaállítani a helyes rezgésszintet az ember körül. A háttértörténet szerint 1957-ben egy W. O. Schuman nevű tudós felfedezett egy olyan rezgés-spektrumot, amely a Föld és az ionoszféra közötti térben található. Ez lett a 7,83 Hz-es úgynevezett Schuman Rezonancia (SR), amely megegyezik az Alfa-frekvenciával, az alvás, illetve a mély relaxáció és meditáció rezgéstartományával. A felfedezéskor úgy tűnt, hogy az SR viszonylag stabil és állandó, ám az azóta eltelt időben emelkedni kezdett, ami hatást gyakorol az emberek életére, szervezetére is. A magasabb frekvencián nehezebb ellazulni, aludni, és akadályozott a szervezet regenerálódása, öngyógyító képessége is.

Néhány termék, amely segít visszaállítani körülöttünk az SR rezgést:

Rezgés-normalizáló karkötők − A hologramos karkötők kifejlesztői azt ígérik, hogy termékük jó kedvet, kiegyensúlyozottságot, nyugalmat, nagyobb állóképességet és stabilitást, jobb koncentrációs képességet, jobb teljesítményt, illetve jobb alvást garantál a használóknak. A karkötők a forgalmazók szerint a hologramokon keresztül úgy befolyásolják az emberi elektromágneses mező frekvenciáját, hogy az visszaálljon az SR tartományára. Jóformán bármilyen színben választhatunk ilyen ékszert, és mivel mostanság hasonló anyagú és formájú órák is divatosak, még csak értetlenkedni sem fog senki.

Rezgés-harmonizáló készülék − A kis berendezés állítólag semlegesíti a káros sugárzásokat, az ember számára nem megfelelő frekvenciákat, illetve az elektroszmogot és az egyéb geopatikus stresszforrásokat. Az egyszerű módon konnektorba dugható rezgésharmonizálót főleg olyan helyiségekbe ajánlják, ahol sok elektroszmog gyűlik össze. A fejlesztők szerint a NASA is hasonló készülékeket helyez el az űrhajókban, hogy a bennük utazó emberek a Földtől eltávolodva se betegedjenek meg a megváltozott frekvenciától. Ez a termék is jobb teljesítményt, fokozott életerőt, pihentetőbb alvást, immunrendszer-erősítést, gyorsabb regenerálódást, tisztább gondolkodást ígér.

Rezgéseket szolgáltató mobil − Ez a mobiltelefonhoz hasonló készülék jobb közérzettel, sőt, általánosságban véve egy komplettebb, boldogabb élettel kecsegtet, mert a fejlesztők ígérete szerint bármilyen cél elérésében segíthet. Az elektromágneses hullámokat kibocsátó készüléknek legalább 60 programja van, többek között: alvásjavítás, cellulit-csökkentés, pattanások eltüntetése, izomfejlesztés, kreativitás-fokozás, nyelvtanulás hatékonyabbá tétele, ellenálló képesség javítása, meditáció-mélyítés. Nem mellékesen, magyar találmány.

Természetesen végeztek már tudományos kísérleteket az ilyen rezonanciás készülékkel (lásd pl.: http://en.wikipedia.org/wiki/Hologram_bracelet vagy http://en.wikipedia.org/wiki/Hologram_bracelet ), de a hatásfokot többnyire nem sokkal találták jelentősebbnek a placebo-effektusnál. Ettől függetlenül sok felhasználó esküszik a jótékony frekvencia egészség- és közérzetjavító, illetve élet-reformáló hatására.

Önnek van pozitív vagy negatív tapasztalata az ilyen termékekkel, kedves Olvasó? Ha igen, írja a komment mezőbe!

.

Példák:

www.powerbalance.com

http://www.sbstrade.cz/Hu/sbsforzabalance/index.html

http://www.helios3.com/

http://harmobile.com/

Reklámok

One response to “Rezgések hálójában

  1. Én és a kollégáim kipróbáltuk a karkötőt, és egy véleményen vagyunk, mindenki, akinek van. Nagyon pozítívan hat, nincs reggeli gyomoridegünk, pedig nem lett jobb semmi a világban, és sokkal nagyobb a teljesítményünk, tovább bírjuk a napi stresszt, hajszát. Nyugalmat hoz a karkötő szerintem. Mindenképpen jó, még ha placebo hatású is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s