Lelkivilágunk lakói

Avagy önmagunk megismerése mesés szimbólumokkal

Jövő hónapban jelenik meg a KaSztella című könyv, Képamelynek készítésében nagyon aktívan részt vettem. Ez egy képes album és egyben egy elemző módszer, amely átalakítja és érthetőbbé teszi az asztrológia jelképeit. Figurákként mutatja be az emberi pszichében élő archetípusokat, illetve az asztrológiából ismert bolygószimbólumokat. Megismerhetjük belőle saját belső karaktereinket, akiknek egyéni jelleme, pozíciója és kapcsolatrendszere bámulatosan tükrözi személyiségünket és sorsunkat.

Jómagam vagyok az ötletgazdája, nagy részben az írója is, alkotótársaim pedig a következők voltak: Birtalan Eszter, asztrológus; Sánta Kira, grafikus és Balla Péter, grafikus. A lenyűgöző grafikákkal készült könyv hosszú utat járt be megfoganásától a megszületéséig (majdnem 10 év alatt), ez alatt számtalan formát öltött, végül egy dekoratív kötetben lát napvilágot 2012 májusában – pontosan úgy, ahogy annak idején elképzeltük.

De nézzük, miről is szól pontosan a könyv!

Senkit sem lehet belerakni egy skatulyába – erről a lelke mélyén minden ember meg van győződve. Néha úgy érezzük, mintha több különböző karakter is élne a lelkünkben, és egyik helyzetben az egyik, a másik helyzetben a másik nyilvánul meg. Ezek a szerepszemélyiségeink. A pszichológus hosszú kutatómunkával tárja fel ezeket a ránk jellemző belső erőket, az asztrológia segítségével azonban már a kutatómunka elején kezünkben tarthatjuk személyiségünk „térképét” – a születési képletünket. Könyvünkben figurákként mutatjuk be a bennünk működő karaktereket, őstípusokat, képpel és rajzzal. Közülük mindenki kiválaszthatja a sajátjait, a személyes képlete alapján. A szereplőgárda mindenkinél teljese egyedi, főleg ha figyelembe vesszük azt a környezetet, amelyben az illető figurák laknak (a lelkivilágunkat), valamint a figurák elhelyezkedését és egymással fenntartott kapcsolatait. A KaSztella módszerével jellemrajzunk eleven színdarabbá válik.

Ha elnyerte tetszésüket, keressék fel a honlapot: http://kasztella.hu/

Facebookon is megtalálhatóak vagyunk, szívesen fogadjuk a like-okat: http://www.facebook.com/#!/pages/KaSztella/118466544953634

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s