Ibolya-szem

Az utóbbi évtizedekben a csapból is a homlokcsakracsakrák folynak, de talán ilyen szempontból még nem sokan foglalkoztak vele. Melyik az a csakra, amit a tudatos stresszoldáshoz, a relaxációhoz, a meditációhoz és az önprogramozáshoz leginkább harmonizálnunk kell? Nos, ez alighanem a két szemöldökünk között található homlokcsakra vagy harmadik szem csakra. Nem kell hinni a létezésében, de azzal semmiképpen sem árthatunk magunknak, ha segítjük a működését, hiszen ezek egyszerű stresszoldó praktikák, amelyek mindenképpen jót tesznek. Érdemes nyitogatni a harmadik szemünket, mielőtt a káros stressz a fejünk búbjáig elborít bennünket. Próbáljuk ki az alábbi tippeket, és biztosan érezni fogunk pozitív változást – akár a csakrának köszönhető, akár nem!

De előbb egy kis kitérő: mi az a csakra? A szó maga szanszkrit eredetű, jelentése: kerék. Az ősi távol-keleti filozófiák szerint kapuknak felelnek meg, amelyeken keresztül az (energiákból álló) asztráltestünk kölcsönhatásba lép a külvilággal. A csakra egy forgó korongra vagy örvényre hasonlító energiamező, amely egyesek szerint a fényképezőgép blendéjéhez hasonlóan nyílik és záródik, mások szerint úgy forog, mint egy szellőzőrendszer ventillátora. Energiatestünkben, a gerincoszlop mentén, hét főcsakra található, de ezeken kívül még több száz kisebb csakra élteti szervezetünket. Csak akkor lehetünk egészségesek és kiegyensúlyozottak, ha ezek a kapuk harmonikusan – a körülményekhez mérten elég tisztán, aktívan és nyitottan, egymással egyensúlyban – működnek.

Baljós jelek, kulcskérdések, megoldások, színek, kövek, illatok, tájak, jóga- és légzőgyakorlatok – mind a homlokcsakra segítésére, a KATTINTÁS után!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s