Andalodó Bolt

Az Andalodó Boltban megvásárolható termékek:

Az Andalodó termékei hatékonyan segítenek a stresszkezelésben, valamint a relaxáció, meditáció és önprogramozás elsajátításában és gyakorlásában. Részletesebb leírásért kattintson a termék nevére!

.

Andalodó Könyv: Nyugtató helyett… Andalodó – A stresszkezeléstől a harmonikus élet megteremtéséig (230 oldalas papírkönyv) – Segítség a jobb stressztűrő képesség kifejlesztéséhez, a stabil külső-belső egyensúly megteremtéséhez; gyakorlatilag négy könyv egyben (stresszkezelés, relaxáció, meditáció, önprogramozás). – Ára: 2500 ft.

Andalodó CD – rajta az alábbi, stresszkezelést, relaxációt, meditációt és önprogramozást segítő hanganyagokkal. Bővebb leírások: ITT – Ára: 1500 ft.

“Relaxációs program” (11 lépéses relaxáció az autogén tréning alapján)

“Andalodások” (meditatív hangulatú vizualizációk, 10 hanganyag)

“Röpke relaxáció” (a relaxációs program rövidített változata)

“Kétfázisú relaxáció” (izomfeszítéses, rövid relaxáció)

Az Andalodó Csomag (könyv + CD) így összesen 4000 forintba kerül, plusz postaköltség (lásd alább).

A termékeket a következő emailcímen lehet megrendelni: andalodo kukac gmail pont com. A megrendelő emailben meg kell adni a postázási nevet és címet (hova kézbesítsék), a számlázási adatokat (név/cégnév, cím), és jelezni kell a fizetés módját: előzetes banki átutalás vagy postai utánvét. A postaköltség Magyarország területére előzetes banki átutalás esetén 1000 ft, postai utánvét esetén 2000 ft. A hanganyagok egy CD-n kerülnek postázásra – a könyv mellé, vagy anélkül -, buborékos bélésű borítékban, ajánlott küldeményként.

Ingyenes anyagok, minták: KATT IDE!

Figyelem! Ha bármilyen kellemetlen érzése támad gyakorlás közben, függessze fel! További ellenjavallatok: súlyosabb – főleg kezeletlen – neurózis, depresszió, epilepszia, személyiségzavar, pszichózis, illetve módosult tudatállapotok. Csak akkor hallgassunk relaxációs hanganyagokat, ha nem kell fokozottan figyelnünk semmi másra!

Alkotói jogok fenntartva!

A megrendelés a felek között létrejött elektronikus szerződésnek minősül, amelyre a 2001. CVIII törvény (elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) rendelkezései érvényesek. A szerződés továbbá a 17/1999. (II.5-6.) Kormányrendelet (távollevők között kötött szerződésekről) hatálya alá tartozik.

Reklámok