Ingyenes anyagok, minták

Az “Andalodó” honlapon több információ és hanganyag is ingyenesen elérhető. Egyrészt szabadon olvashatók az alapinformációk a négy szintről, a fenti menüpontokra kattintva (1. Stressz, 2. Relaxáció, 3. Meditáció, 4. Önprogramozás). A jobb oldali menüben lévő teszteket (stresszes állapot, szorongás és depresszió mértékének felmérésére) is bárki alkalmazhatja. Másrészt a blogban hétről-hétre számos egyéb hasznos cikk kerül nyilvánosságra (az összes cikk gyűjtőoldala a jobb oldali menüben). Ezenfelül az alábbi anyagok is ingyenesen olvashatók, illetve hallgathatók, személyes felhasználásra.

A hanganyagok hallgatásához kattintson a címükre bal gombbal, a mentéshez jobb gombbal (“Cél mentése másként”). Használjon hordozható zenelejátszó készüléket és fül- vagy fejhallgatót!

– Hanganyag: “Szusszanó relaxáció” (3:00) (rövid relaxációs hanganyag légzőgyakorlattal, erdő-hanghatással a háttérben)

– Hanganyag: “Andalodás egy mediterrán halászfaluban” (6:13) (meditatív hangulatú vizualizáció természethangokkal, zenefoszlányokkal)

.

(A fenti anyagok ingyenesen olvashatók, illetve hallgathatók, személyes felhasználásra. Bármilyen egyéb célú felhasználásra a szerző-alkotó írásbeli engedélye szükséges.)

Reklámok